TEHNOLOG în producție alimentară
Responsabilități:
- elaborarea și îmbunătățirea normelor interne ce stabilesc principalele condiții tehnice de fabricare a snacks-urilor
- determinarea consumului specific și cantitatea de materii prime si materiale necesare fabricării produsului
- elaborarea și verificarea normei de consum de materii prime și materiale
- este responsabil de desfășurarea procesului tehnologic de producere a pufuleților și snacks-urilor, prin folosirea cât mai eficientă a metodelor de muncă și a utilajelor
- transmite conducerii date operative din producție asupra realizării producției sau a altor probleme ce pot aparea în procesul de producție
Cerințe:
- studii de specialitate domeniu tehnic, biochimic
- experiență în domeniu minim 5 ani
- cunoașterea proceselor de producție în domeniul alimentar
- este binevenită experiența privind implementarea proiectelor de îmbunătățire continuă (5S, LEAN 6Sigma, SMED, Quick Changeover)
- abilitatea de a gestiona echipa de muncă
- cunoștințe operare PC
Oferim:
- angajare oficială, salariu foarte atractiv, pachet social complet
- program de lucru: Luni – Vineri, interval orar 8:00 – 17:00
- oportunitatea de a face parte dintr-o echipă profesionistă și creativă
- oficiu în cea mai mare și mai modernă fabrică din țară, cantină